Lämmitin autoon ja paljon muita lisälämmittiä

Meiltä löydät runsaasti lämmittimiä autoon sekä moniin muihin tarpeisiin. Hyvästä valikoimastamme löydät laadukkaan lämmittimen autoon, matkailuautoon, veneeseen kuin myös mökki- ja rakennuslämmittimiäkin. Valikoimassamme on monta kustannustehokasta ja laadukasta Planar 2D ja 4DD diesellämmitintä. Meiltä löytyvät myös erittäin tehokas Planar 9D lämmitin sekä raskaalle kalustolle suunniteltu Autoterm-lämmitin. Alla kerromme lyhyesti näistä eri lämmitintyypeistä. Tuotevalikoimaan voit tutustua tarkemmin verkkokaupassamme.

 

Planar 2D lämmittimet

Planar 2D lämmittimet ovat dieselkäyttöisiä ilmalämmittimiä. Niillä lämmität tehokkaasti, aikaa säästäen sekä edullisesti. Tämä tuote käy kaikkien ajoneuvojen sisätiloihin, niin pakettiautoihin, veneisiin, matkailuvaunuihin ja matkailuautoihin. Pakettiin kuuluu yleisasennussarja ohjausyksiköllä. Kaikki Planartuotteet ovat eurooppaan hyväksyttyjä vientimalleja E2, CE-merkinnällä ja niillä on 18 kuukauden tehdastakuu.

 

Planar 44D lämmittimet

Samaan tapaan kuin Planar 2D, myös tämä on erittäin kustannustehokas lämmitin autoon ja moniin eri tarpeisiin: pikkubusseissa, matkailuvaunuissa, matkailuautoissa, työkoneissa ja muissa sisätiloissa kuten kesämökillä.

Laitteessa on lisäksi ohjauselektroniikka, jonka avulla näet laitteen toimintakunnon ja mahdolliset viat. Lämmittimessä on ohjaustaulu lämpötila-anturilla sekä laite mittaa myös ohivirtaavan ilman lämpötilaa, joten se havaitsee mahdollisen ylikuumenemisen ja sammuttaa laitteen tarvittaessa. Laite on myös erittäin turvallinen.

Tuotteen mukana tulee kattava asennussarja sekä suomenkielinen asennus- ja käyttökirja. Tähän malliin saa myös lisäosina GSM-modeemin.

 

Planar 9D lämmitin

Planar 9D on kyseisen sarjan tehokkain diesellämmitin. Lämmitinteho on jopa 8 kW ja sillä voi lämmittää suuriakin tiloja sekä ylläpitää haluttua lämpötilaa. Se on erityisen hyvä hyöty ajoneuvoihin, busseihin, suuriin matkailuautoihin sekä isoihin veneisiin. Lämmitintä voidaan ohjata ohjauspaneelilla tai etäkäyttönä älypuhelimella.

 

Autoterm lämmitin

Autoterm 14TC-Mini on raskaan kaluston moottorin esilämmitin. Tässä lämmittimessä on sisäänrakennettu rele, jolla voi ohjata sisätilapuhallinta.

 

Meiltä löydät myös laajan valikoiman lisäosia ja esilämmittimiä.

 

Myymme Advers Lt:n valmistamia lämmittimiä, koska olemme vakuuttuneet heidän valmistamien tuotteiden laadusta. Tehtaalla on käytössä viimeaikaisimmat laitteet ja välineet, joilla varmistetaan, että tuotteet tulee tehtyä parhaalla mahdollisella tavalla. He ovat kehittäneet vuosien aikana lämmittimen, joka kestää vaativiakin olosuhteita ja jonka käyttöikä on moninkertainen kilpailijoihin verrattuna. Kaikki tuotteet valmistetaan tiukkoja laatuvaatimuksia noudattaen ja jokainen moduuli testataan ennen tuotteen kokoamista. Jokaisen tuotteen toimivuus varmistetaan testaamalla.